Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Arbitrul Ovidiu Haţegan, pasagerul cu numărul un milion din acest an pe Aeroportul Internaţional Timişoara

Special Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21321655/1/hategan.jpg

Arbitrul Ovidiu Haţegan, revenit acasă după ce a fost delegat la meciul de marţi seară FC Barcelona - Antwerp, din Liga Campionilor, a ajuns pe Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia ca pasagerul numărul 1 milion din 2023.

Ovidiu Haţegan a sosit la bordul aeronavei Lufthansa, pe o cursă München-Timişoara.

“Lufthansa este un partener de cursă lungă, mai ales prin faptul că anul acesta avem chiar majoratul colaborării dintre AIT şi compania germană. Operarea cursei München-Timişoara a început în 2005, iar astăzi are cele mai multe frecvenţe şi cei mai mulţi pasageri de pe cursele externe”, a transmis directorul general al AIT TV, Daniel Stamatovici.

”Ovidiu Haţegan a fost foarte emoţionat şi ne-a declarat că zboară de 20 de ani de la Timişoara spre destinaţii din întreaga lume şi că apreciază mult condiţiile oferite de aeroportul nostru. Felicitări şi mult succes în activitate, Ovidiu Haţegan!”, au transmis şi reprezentanţii Aeroportului Timişoara.

Ovidiu Haţegan a fost în camera VAR la meciul de la Barcelona, la care la centru s-a aflat Radu Petrescu. Partida s-a încheiat 5-0 pentru catalani.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele