Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

Arcada Galaţi, înfrângere cu Lvi Praga şi ratează faza play-off a Ligii Campionilor

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21464186/1/arcada.jpg

Campioana Arcada Galaţi a fost învinsă miercuri, în deplasare, de formaţia cehă Lvi Praga, scor 3-0, în ultima etapă din grupa E a Ligii Campionilor.

Scorul pe seturi a fost 25-23, 25-23, 25-15.

În cealaltă partidă a etapei a VI-a din grupa E joacă, tot marţi, Cucine Libe Civitanova - Greenyard Maaseik. O victorie a liderului italian califică echipa cehă în faza play-off a Ligii Campionilor.

În grupa E, Arcada a obţinut rezultatele: 0-3 şi 3-2 cu Cucine Lube Civitanova, 1-3 şi 1-3 cu Greenyard Maaseik, 3-2 şi 0-3 cu Lvi Praga. După şase etape, campioana României încheie pe locul 4, cu 3 puncte.

Prima clasată se califică direct în sferturi, iar echipa de pe locul 2 în faza play-off.

Campioana României a jucat în premieră în grupele Ligii Campionilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele