Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga

”Are o clauză de 500.000 de euro”. Gabriel Debeljuh, dorit de o forţă din Superliga

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 24 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21711593/1/deb.jpg

Rapid a câştigat în deplasare, scor 2-1, cu Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. Este prima victorie a giuleştenilor în această ediţie de campionat.

Marius Şumudică a început cu triumf mandatul pe banca tehnică a celor de la Rapid, iar acum se pare că ţinteşte un transfer. Alesul e Gabriel Debeljuh, fotbalist ce în prezent joacă la Sepsi şi care are două titluri de campion cu CFR Cluj.

Attila Hadnagy, directorul sportiv al covăsnenilor, a dezvăluit că atacantul are o clauză de reziliere de 500.000 de euro.

”Am fost sunat de Viorel Moldovan, preşedintele clubului. M-a întrebat de Debeljuh şi cam atât a fost discuţia. Are o clauză de 500.000 de euro. Dacă se plăteşte şi se înţelege cu jucătorul, merge la Rapid, dacă nu, rămâne la noi. Noi nu suntem disperaţi să-l vindem pe Debeljuh. Nu există nicio negociere.

A rămas că Viorel Moldovan o să vorbească cu conducerea, cu domnul Şucu, cu Şumi. Apoi, vor decide ei. Nu mi-a zis nici da, nici nu”, a declarat Attila Hadnagy, pentru cei de la ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele