Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

AS Roma a fost condusă, dar a revenit şi s-a impus cu Sassuolo

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 3 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21408837/1/as-roa.jpg

Echipa italiană AS Roma a învins duminică, în deplasare, scor 2-1, formaţia Sassuolo, în etapa a 14-a din Serie A. Echipa romană a fost condusă cu 1-0 şi a revenit în ultima parte a meciului.

Sassuolo a tras primul şut pe poartă în minutul 25, atunci când a şi deschis scorul prin Matheus Henrique, bine servit de Domenico Berardi. Echipa lui Mourinho a replicat prin Dybala şi Spinazzola, însă portarul gazdelor, Consigli, a menţinut scorul de pe tabelă. Echillibrul s-a rupt în minutul 62, când Daniel Boloca a primit cartonaşul roşu pentru un fault la Paredes şi Sassuolo a rămas în zece.

Roma a primit un penalti în minutul 75, după o intervenţie în careu la Rasmus Kristensen, şi Paulo Dybala a transformat aducând egalarea. Fundaşul danez al Romei a marcat golul victoriei în minutul 82 şi, chiar dacă gazdele au trecut pe lângă egalare în minutul 86, Roma s-a impus cu 2-1.

AS Roma ocupă poziţia a 5-a în Serie A, cu 24 de puncte, iar Sassuolo are 15 puncte, aflându-se pe locul 15.

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 14-a din Serie A:

Lecce – Bologna 1-1 (Piccoli 90+10 penalti / Lykogiannis 68);

AC Fiorentina – Salernitana 3-0 (Beltran 6 penalti, Sottil 17, Bonaventura 56);

Udinese – Verona 3-3 (Kabasele 16, Lucca 30, 72 / Djuric 37 penalti, Ngonge 61, Henry 90+7);

Sassuolo – AS Roma 1-2 (M. Henrique 25 / Dybala 76 penalti, R. Kristensen 82).

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele