Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

Asta nu este de bine! Veste foarte proastă pentru FCSB înaintea returului din Conference

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 16 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21286370/2/fcsb-nordsjaelland-preliminarii-conference-league-10-08-2023-2.jpg

Dacă până acum părea grea misiunea FCSB-ului de a trece de Nordsjaelland, acum misiunea a devenit şi mai complicată.

Conform bolt.dk, căpitanul Kian Hansen este apt pentru meciul retur. Acesta s-a accidentat în timpul partidei din Ghencea, dar este refăcut complet pentru meciul confruntarea de joi seara.

"Mi-am revenit. Am avut o mică accidentare la coapsă, dar din fericire sunt la nivel maxim din nou şi pot juca." a declarat căpitanul danezilor.

În vârstă de 34 de ani, Hansen se află la Nordsjaelland din 2019. De-a lungul carierei a mai jucat la Esbjerg, Nantes şi Midtjylland. 

Pentru selecţionata daneză, Hansen are doar două meciuri.. 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele