Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

Atacantul egiptean Ahmed Refaat a murit la 31 de ani

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 7 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21658582/1/refaat.jpg

Atacantul egiptean Ahmed Refaat a murit, sâmbătă, la vârsta de 31 de ani, la patru luni după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui meci, a anunţat clubul său din Cairo, Modern Future FC.

El a suferit un atac de cord în 11 martie, în timpul unui meci de campionat cu Al-Ittihad Alexandria.

"Ahmed Refaat avea o predispoziţie la o boală numită ateroscleroză prematură. Una dintre principalele cauze ale acestei boli este presiunea psihologică şi tristeţea", a declarat Ashraaf Eissa, unul dintre medicii lui Refaat.

Jucătorul a fost dus de urgenţă la spital, resuscitat şi plasat la terapie intensivă timp de aproape o lună. Ulterior, Refaat a fost externat din spital şi i s-a montat un stimulator cardiac. Luna trecută, el a declarat într-un interviu televizat că doreşte să revină pe teren.

Extrema a debutat la Cairo cu ENPPI înainte de a juca pentru Zamalek, Al-Ittihad Alexandria şi Al-Masry. El s-a alăturat echipei Modern Future FC în 2021.

Refaat a jucat de şapte ori pentru Egipt, marcând două goluri. Ultima sa apariţie pentru Faraoni a fost la Cupa Arabiei din Qatar, în noiembrie 2021.

mail-share icon Email
viewscnt