Ultima oră
Ce mesaj le-a transmis Alex Mitriţă suporterilor olteni: ”Nu ai cum să procedezi aşa!” | VIDEO 

Ce mesaj le-a transmis Alex Mitriţă suporterilor olteni: ”Nu ai cum să procedezi aşa!” | VIDEO
Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO EXCLUSIV Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului
VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele” VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele”
VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin
VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare” VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare”

Atacantul în care Dinamo îşi pune mari speranţe ar putea debuta etapa viitoare

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21492962/1/profimedia-0821624343.jpg

Dinamo a bifat al şaselea transfer al iernii. Noul venit la echipa lui Kopic este atacantul kosovar Astrit Selmani.

În vârstă de 26 a jucat ultima dată pentru Hapoel Beer Sheva, însă a devenit liber de contract din luna ianuarie. Astrit Selmani nu a reuşit să facă faţă în Israel şi a fost împrumutat la Midtjylland şi IFK Goteborg înainte să îşi rezilieze contractul. Atacantul a bifat 5 selecţii în naţionala statului Kosovo şi a marcat un gol.

Zeljko Kopic ar putea să îl debuteze în runda următoare pe Selmani, informează ProSport. Dinamo are meci cu Oţelul, duminică, de la ora 20:00, pe Prima Sport 1.

”Internaţionalul kosovar Astrit Selmani (26 de ani), ultima oară la IFK Göteborg, este de astăzi noul atacant al echipei noastre, anunţă Dinamo 1948 prin intermediul platformelor oficiale de comunicare.

Născut la Malmö, cu dublă cetăţenie, Kosovo şi Suedia, Selmani şi-a început cariera în fotbalul suedez şi a evoluat pentru Ängelholm, Kristianstads, Rosengård, Torns, Varberg şi Hammarby, fiind transferat în vara anului 2022 de Hapoel Beer Sheva (Israel).

Selmani nu s-a adaptat în Israel, fiind împrumutat, pe parcursul anului trecut, la Midtjylland (Danemarca) şi la IFK Göteborg (Suedia).
26 de goluri a marcat Selmani în prima ligă a Suediei, conform transfermarkt.com, pentru Varberg şi Hammarby.

5 selecţii are noul atacant dinamovist pentru prima reprezentativă a statului Kosovo. A jucat 3 meciuri în preliminariile Mondialului din Qatar şi a marcat un gol în meciul amical Kosovo vs Burkina Faso.

6 goluri a înscris Selmani în cupele europene, în tururile preliminare Conference League, 5 pentru Hammarby şi unul pentru Hapoel Beer Sheva.
1 trofeu are Selmani în palmares, Cupa Suediei în 2021 cu Hammarby”
, este comunicatul ”câinilor”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele