Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. EUROGOL Budescu!

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. EUROGOL Budescu!
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Atunci când nu ştii să pierzi. "A fost jaf"

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 9 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21697430/1/profimedia-0897345179.jpg

Echipa Statelor Unite ale Americii a trecut de selecţionata Serbiei, scor 95-91, într-un adevărat thriller desfăşurat în semifinalele turneului de baschet de la Jocurile Olimpice.

Sârbii au fost la conducerea duelului pentru aproape toată durata partidei, iar în ultimul act au intrat cu un avans de 13 puncte. Totuşi, Steph Curry şi Joel Embiid au făcut un sfert patru extraordinar şi au reuşit să răstoarne scorul. Point guard-ul de la Golden State a marcat 36 de puncte, Joel Embiid a înscris 19 puncte, iar LeBron James a bifat un triple-double (16 puncte, 12 recuperări şi 10 pase decisive).

Sârbii au avut meciul în mână, iar înfrângerea a fost foarte frustrantă pentru fanii echipei condusă de Nikola Jokic, dar nu toţi au reuşit să înghită eşecul.

Jurnalistul sârb Vujadin Tomkovic a avut o reacţie ciudată pentru presa din România, spunând că a fost un jaf şi a pus tunurile pe brigada care a condus meciul, deşi partida nu a fost marcată de vreo fază controversată.

”Arbitrii ne-au distrus! A fost jaf! Asta este părerea mea. Nu au arătat respect faţă de echipa noastră în timpul întregului turneu olimpic. Selecţionerul a spus că s-au întâmplat lucruri ciudate în meciul cu Statele Unite şi că este dezamăgit”, a declarat Tomkovic pentru Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele