Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

”Au fost discuţii”. Decizie finală cu privire la viitorul lui Toni Petrea la ”U” Cluj

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 17 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21287292/1/u-craiova-1948-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-28-07-2023-2.jpg

Toni Petrea (48 de ani) va continua la Universitatea Cluj! Gabriel Giurgiu, directorul sportiv a explicat în cadrul unei conferinţe de presă la care a participat şi antrenorul, faptul că cele două părţi vor duce mai departe colaborarea.

Am făcut diferite analize sportive după aceste cinci etape şi avem încredere în Toni Petrea, îl susţinem în continuare şi sperăm ca pe viitor micile detalii să le remediem şi jocul nostru să fie mult mai solid, pentru că dacă ne uităm la punctele pe care le avem nu putem să zice că este un dezastru sau că sunt probleme extraordinare la echipă.

Precum cu jucătorii pe care urmărim, îi dorim şi îi vrem, putem să ne gândim întotdeauna dacă anumite probleme scârţâie, putem să avem anumite discuţii, dar asta nu înseamnă că era hotărât să-l schimbăm pe Toni.

Au fost discuţii şi ştie şi Toni lucrul acesta, dar nu s-a întâmplat tot ceea ce s-a zis. Sunt momente în care poate credem că anumite situaţii nu sunt în regulă, dar asta nu înseamnă că era hotărârea să-l schimbăm. Dacă reziliam contractul cu antrenorul, nu e normal să-ţi iei măsuri de siguranţă?” a explicat Giurgiu.

Ioan Ovidiu Sabău a refuzat revenirea

Fostul mare fotbalist s-ar fi putut întoarce tot pe banca formaţiei din Ardeal. Conducerea a încercat să îl convingă să semneze. Totuşi, Neluţu Sabău nu are de gând să revină în antrenorat.

Potrivit Sport.ro, Ioan Ovidiu Sabău îi va spune de această dată ”nu” echipei din Cluj.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele