Ultima oră
Ancelotti, speriat după ce Carvajal s-a rupt: ”Dacă îl pierdem şi pe el, vom face asta!”

Ancelotti, speriat după ce Carvajal s-a rupt: ”Dacă îl pierdem şi pe el, vom face asta!”
Fotbal Show, ASTĂZI, de la 20:15 şi 23:00! Experţii Prima Sport vor analiza cele mai importante faze ale duelurilor de astăzi din Superliga Fotbal Show, ASTĂZI, de la 20:15 şi 23:00! Experţii Prima Sport vor analiza cele mai importante faze ale duelurilor de astăzi din Superliga
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel echilibrat la Sibiu. Echipele de start! VIDEO | Hermannstadt - Sepsi, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel echilibrat la Sibiu. Echipele de start!
Un jucător de la FCSB s-a accidentat şi a primit un verdict crunt: „Va pleca la Roma şi se va opera acolo” | VIDEO EXCLUSIV Un jucător de la FCSB s-a accidentat şi a primit un verdict crunt: „Va pleca la Roma şi se va opera acolo” | VIDEO EXCLUSIV
Becali a schimbat iar echipa pentru meciul cu Gloria Buzău! Cine va juca: ”O să fie schimbaţi toţi!”

Becali a schimbat iar echipa pentru meciul cu Gloria Buzău! Cine va juca: ”O să fie schimbaţi toţi!”
Luis Suarez atacă un antrenor legendar: ”Îi voi ruga pe fani să nu se răzbune!”

Luis Suarez atacă un antrenor legendar: ”Îi voi ruga pe fani să nu se răzbune!”

”Au nevoie de linişte”. Aliat surprinzător pentru Edi Iordănescu

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 13 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21346613/1/belarus-romania-preliminariile-c-e-2024-12-10-2023-3.jpg

Naţionala României a terminat la egalitate cu Belarus, scor 0-0, pe stadionul ”Szusza Ferenc” din Budapesta, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

Punctele pierdute pot cântări enorm în ecuaţia calificării, iar selecţionerul a fost din nou ţinta unui val de critici din partea oamenilor de fotbal. Însă, Edi Iordănescu a primit şi susţinere.

Florin Răducioiu este de părere că naţionala are nevoie de liniştie, pentru a putea pregăti finalul campaniei de calificare.

 ”Am văzut şi am citit toate polemicile, sunt împotriva acestui val de critici nejustificate din partea unor foşti mari colegi de ai mei, trebuie să fim mai realişti pentru că avem şanse reale să ne calificăm. Sunt necondiţionat alături de naţională şi nu văd aceasta încâierare între foşti jucători şi Edi, au nevoie de linişte pentru a bate Andorra.

Toată lumea are de câştigat pentru eventuala calificare, Becali şi Gică Popescu şi Rotaru.

Va creşte valoara acestor jucători, trebuie să fie mai aproape de naţională! Chiar şi eu am criticat naţionala după Israel dar trebuie să străngem rândurile şi să ne calificăm. Nu văd mari echipe care joacă un fotbal spectaculos, chiar nu sunt, poate 2. Aici e vorba de calificare, da, înteleg pretenţia, dar nu s-a putut mai mult. Nu trebuie să distrugem naţionala şi să intrăm în polemici, au nevoie de susţinere”,
a declarat Florin Răducioiu pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt