Ultima oră
MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick” VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick”
E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului

E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general
Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului
Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

Australia vrea să candideze pentru organizarea Cupei Mondiale 2034

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21353281/1/aus.png

James Johnson, preşedintele Federaţiei Australiene de fotbal a anunţat joi că ţara sa se gândeşte să aplice pentru găzduirea Cupei Mondiale de fotbal din 2034.

Australia a organizat în această vară, împreună cu Noua Zeelandă, Cupa Mondială feminină: „Suntem în prezent într-un proces de licitaţie pentru Cupa Asiei la fotbal feminin din 2026. Şi logica este să extindem cu adevărat efectul nemaipomenit care este moştenit de la fotbalul feminin. Aşa că ne gândim să organizăm alte două turnee majore: Cupa Mondială a Cluburilor din 2029, pentru a vedea dacă aceasta ar putea fi o opţiune în regiunea noastră, şi oportunitatea organizării Cupei Mondiale masculine din 2034,” a declarat James Johnson, preşedintele Federaţiei Australiene de fotbal, joi, în timpul unei conferinţe de presă, la Londra.

FIFA a stabilit la 31 octombrie termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură la organizarea Cupei Mondiale 2034.

Australia a candidat şi pentru organizarea Cupei Mondiale 2022, unde a pierdut în favoarea Qatarului. Federaţia Australiană a avut în plan depunerea unei candidaturi comune cu Indonezia, Malaezia şi Singapore pentru 2034, însă acest proiect a căzut miercuri, când Indonezia s-a retras şi a decis să susţină candidatura Arabiei Saudite.

 

mail-share icon Email
viewscnt