Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Austriecii au reacţionat imediat după ce au aflat că vor da peste FCSB: „Catastrofală”

Europa League Publicat pe 14 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21702002/1/profimedia-0897950615.jpg

FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (3-0), de echipa cehă Sparta Praga, în manşa secundă a turului trei preliminar.

Campioana României va evolua în play-off-ul Europa League, unde va întâlni echipa austriacă LASK Linz. Manşa tur urmează să se dispute la Linz, pe 22 august, în timp ce returul va fi programat la Bucureşti, pe 30 august.

Presa din Austria a reacţionat imediat şi a descris prima repriză a FCSB-ului din returul de pe Ghencea ca fiind una catastrofală.

"LASK Linz şi-a aflat adversarul din play-off-ul Europa League - campioana României FCSB, care ajunge în această fază după eliminarea din preliminariile Champions League. În cele din urmă, FCSB a fost eliminată la limită, după 2-3, acasă, contra celor de la Sparta Praga şi 3-4 la general.

Motivul pentru eliminarea lui FCSB a fost prima repriză catastrofală. Oaspeţii au arătat rapid în ce direcţie vor să meargă jocul şi imediat au obţinut un avantaj liniştitor graţie dublei lui Veljko Birmancevic, iar Lukas Haraslin a făcut 3-0 pentru Sparta în minutul 37.

Totuşi, în a doua repriză, FCSB nu a renunţat şi a reuşit să marcheze un gol prin Darius Olaru. Malcom Edjouma a înscris pentru 2-3 în minutul 85, iar tensiunea a crescut din nou, însă Sparta a reuşit să îşi păstreze avantajul", a scris Laola1.

O altă publicaţie a notat că e momentul ca cei de la LASK Linz să îşi ia revanşa.

„Duelul a mai avut loc o dată, în 1999. LASK a fost învinsă clar atunci în Cupa UEFA, când adversara se numea Steaua, scorul la general fiind 2-5" , au scris cei de la Nachrichten.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele