Ultima oră
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”
VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună
Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei
”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon ”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi

”Avem timp să ne gândim la meciul următor”. Andrea Mandorlini nu ştia că va fi demis

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21467856/1/mando.jpg

FC Botoşani a învins surprinzător duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia de pe locul secund în clasament, CFR Cluj, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii.

Pe fondul unei serii de rezultate nefaste, patronul Nelu Varga a intervenit la iAMsport şi a anunţat că a decis să îl demită pe Andrea Mandorlini. Omul de afaceri a anunţat numele noului antrenor: Adrian Mutu!

La flash-interviurile de la Botoşani, Andrea Mandorlini nu părea că ştie despre demitere şi a vorbit despre următorul joc al celor de la CFR, cu FC Voluntari.

 

”Campionatul se joacă în continuare, titlul se decide în play-off. Noi încercăm să facem meciuri cât mai bune. Azi am jucat pe un teren greu, să ne adaptăm condiţiilor de joc. Totul s-a rupt în acel episod, în care Eduard Florescu trebuia eliminat.

Noi vrem să jucăm, să jucăm fotbal, să avem mingea cât mai mult, dar terenul nu ne-a ajutat astăzi. Adversarul a profitat.

Avem timp să ne gândim la meciul următor, cu FC Voluntari. Cu siguranţă trebuie să facem mai mult”
, a explicat italianul.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele