Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Ballkani s-a făcut din nou de râs în cupele europene

Conference League Publicat de Tudor Moisa pe 23 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21679781/1/profimedia-0888699195.jpg

Ballkani are parte de un sezon dezastruos în cupele europene.

Fosta adversară a CFR-ului a fost eliminată în mod halucinant din Champions League, săptămâna trecută. După ce au câştigat meciul tur cu Sana Coloma, din Andorra, scor 2-1. kosovarii au pierdut partida de acasă şi au fost eliminaţi la loviturile de departajare.

Retrogradată în Conference League, Ballkani a picat cu Hamrun, din Malta. Se pare că eliminarea ruşinoasă din Champions League nu a fost un accident, iar kosovarii au făcut doar egal pe teren propriu cu Hamrun, astăzi, scor 0-0. 

Meciul retur va avea loc peste o săptămână, în Malta, iar dacă Ballkani va evita o nouă ruşine istorică, atunci o va întâlni în al treilea tur preliminar pe Larne, din Irlanda de Nord.

mail-share icon Email
viewscnt