Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

Băluţă revine în returul cu danezii şi este foarte posibil să fie titular! "Era titular şi ieri"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 11 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21282197/1/baluta.jpg

Alexandru Băluţă a fost absent în ultimele două meciuri ale FCSB, motivul fiind o acciddentare suferită în returul cu CSKA 1948 Sofia.

Mihai Stoica Stoica a oferit noi detalii. la Orange Sport, despre starea jucătorului, iar din spusele acestuia, Băluţă are şanse mari să fie titular în returul cu danezii.

"Îl vom avea pe Băluţă în retur. Şi el şi Miculescu vor începe de duminică să se antreneze cu echipa.

Dacă Băluţă era apt, era titular şi ieri." a declarat Mihai Stoica.

Alxandru Băluţă a venit în această vară la FCSB.

De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la Viitorul Constanţa, Universitatea Craiova, Slavia Praga, Slovan Liberec şi Puskas Academy. 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele