Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Bănel Nicoliţă îşi continuă cariera în fotbal! Cu cine a semnat

Fotbal Internațional Publicat de Vlad Militaru pe 1 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21479201/2/nicolita.jpg

Bănel Nicoliţă nu mai evoluează de ani buni în fotbalul profesionist, însă continuă să o facă în diviziile inferioare

Bănel Nicoliţă a semnat cu CS Amara

Fostul fotbalist de la FCSB a fost legitimat ultima dată la CS Făurei în vara anului 2022. Deşi în urmă cu aproximativ trei luni, mijlocaşul îşi anunţase meciul de retragere, acesta a semnat cu CS Amara şi va pune umărul la promovarea în liga a 3-a.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clublui.

"Suntem încântaţi să anunţăm că clubul nostru a reuşit să ajungă la un acord de transfer cu Bănel Nicoliţă, marcând o adiţie deosebită echipei noastre!

Acest moment marchează o nouă etapă în istoria clubului nostru, iar Bănel va contribui cu siguranţă la succesul nostru comun.

Admirăm nu doar performanţele sale pe teren, ci şi implicarea în numeroase proiecte caritabile şi iniţiative comunitare. Bănel nu este doar un fotbalist excepţional, ci şi un model de generozitate şi implicare socială.

Împărtăşim momente memorabile din cariera sa şi clipe speciale din viaţa personală. Haideţi să sărbătorim împreună această legendă vie a fotbalului", au transmis cei de la CS Amara.

Bănel Nicoliţă a trecut în cariera sa pe la mai multe echipe importante, precum Poli Timişoara, FCSB, Saint-Etienne, FC Nantes. Fotbalistul de 39 de ani şi-a trecut în portofoliu 2 titluri de campion, o cupă a României şi o supercupaă, toate câştigate cu echipa patronată de Gigi Becali.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt