Ultima oră
Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”

Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”
Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari
Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare" Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare"
Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru

Bănel Nicoliţă şi-a ales fotbalistul preferat din Superliga. ”Are explozie şi forţă şi o ştiinţă a jocului senzaţională”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21033695/1/banel.jpg

Bănel Nicoliţă (38 de ani) şi-a ales fotbalistul preferat din Superliga, surprinzător alegerea nu a fost din rândul celor de la FCSB, fosta sa echipă.

Nicoliţă s-a declarat impresionat de Denis Alibec, atacantul celor de la Farul, liderul la zi din campionatul nostru.

Fostul internaţional a discutat şi de ce actualul fotbalist al formaţiei lui Gică Hagi nu a reuşit să confirme în afara ţării.

”Mie îmi place foarte mult Alibec, e unul din preferaţii mei atacanţi, care într-adevăr are explozie şi forţă şi o ştiinţă a jocului senzaţională.

(n.r. de ce nu a reuşit Alibec în străinătate) E greu afară, e greu, nu e ca în România. Noi când vine un străin îl luăm, îl pupăm, joacă cinci meciuri prost, ’nu e nimic, hai lasă’. Afară nu există. Afară nu există, afară dacă nu ai jucat un meci bine eşti out. Nu ţine nimeni cont că s-au dat 5-10 milioane pe tine. Ei, în secunda unu, când văd că tu nu eşti în stare sau nu ai adus niciun plus echipei, în şase luni de zile te înlocuiesc”, a declarat Nicoliţă, pentru cei de la Sport.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele