Ultima oră
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor
Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon
A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete" A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete"
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV
VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă

Barcelona îl vrea pe Messi înapoi! Catalanii îşi doresc ca mutarea să se realizeze în acestă iarnă

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20903727/1/profimedia-0734082142.jpg

Barcelona îl vrea cu orice preţ pe Messi înapoi, iar catalanii plănuiesc să îl aducă pe ”Camp Nou”, în acestă iarnă. Mai multe surse anunţă că transferul argentinianului nu va fi deloc uşor.

Leo Messi (35 de ani) are un început fabulos de sezon la PSG, unde a reuşit să marcheze 11 goluri şi să ofere 12 assist-uri, în doar 16 meciuri jucate. Atacantul argentinian este principala ţintă a Barcelonei, iar Laporta, preşedintele catalanilor, îşi doreşte cu ardoare să îl readucă pe Messi pe ”Camp Nou”. 

Mutarea ar fi posibilă, având în vedere că jucătorul intră în ultimele 6 luni de contract cu PSG, dar potrivit sport.es sunt câteva piedici care ar putea împiedica revenirea lui Messi la clubul la care a scris istorie.

Cele trei aspecte care pot împiedica revenirea lui Messi la Barcelona

Primul obstacol ar fi dorinţa conducerii pariziene de a menţine nucleul de jucătorii importanţi, iar acest aspect contează enorm pentru Nasser Al Khelaifi. Conducătorul lui PSG a aplicat acestă strategie şi în cazul altor jucători, cel mai recent în ”telenovela” Mbappe, unde a refuzat toate ofertele venite de la Real Madrid şi în final a reuşit să obţină semnătura superstarului francez.

A doua piedică este relaţia destul de rece dintre cele două cluburi la toate capitolele. PSG a refuzat în trecut oferte ale Barcelonei pentru jucători precum Verratti, Rabiot şi Neymar.

Ultimul, şi poate cel mai important aspect este că Messi nu vrea să îşi decidă viitorul înainte de Cupa Mondială, ceea ce înseamnă că timpul ca Barcelona să îl poată contacta şi convinge pe ”purice” este destul de scurt, Campionatul Mondial încheindu-se la finalul acestui an.

  • 35 de trofee a câştigat Messi în cei 16 ani petrecuţi la gruparea catalană.
  •  În cele 778 de meciuri jucate de Messi pentru Barcelona el a adunat un ”număr extraterestru” de 672 de reuşite şi 303 pase de gol.
mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele