Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Barcelona, lovitură pe piaţa de mercato! Acord pentru transferul unui star de la Manchester City

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21096042/1/gundogan.jpg

FC Barcelona plănuieşte cu mare atenţie noul sezon. Catalanii au reuşit o primă lovitură. Cei de la Sport.es scriu că Ilkay Gundogan (32 de ani) şi-a dat acordul pentru a veni sub comanda lui Xavi.

Mijlocaşul german termină socotelile cu ”cetăţenii” în această vară şi surprinzător până acum nu i s-a propus un nou acord, astfel nu a avut motive să refuze Barcelona.

Sursa mai sus citată scrie că Gundogan va semna un acord pe doi ani şi va încasa un salariu anual de 12 milioane de euro.

Barcelona a făcut primul pas pentru a-l aduce pe Leo Messi înapoi! ”Am luat legătura”

Leo Messi ar putea avea parte de revenirea de vis la Barcelona, mutarea care părea doar o speranţă a fanilor ”blaugrana” începe să prindă contur.

Oficialii clubului catalan, dar şi jucătorii echipei din Spania, îşi doresc revenirea lui Messi, la formaţia unde a scris istorie timp de 17 sezoane. Jucătorul de 35 de ani are oferta de prelungire a lui PSG ”pe masă”, dar momentan ezită să semneze un nou acord cu gruparea din capitala Franţei.

Reputatul jurnalist italian, Fabrizio Romano, a dezvăluit faptul că Messi ia în serios întoarcerea pe ”Camp Nou”, Xavi dorindu-şi cu ardoare aducerea fostului său coechipier pentru sezonul viitor.

”Normal că îl iubesc pe Leo Messi! L-am văzut crescând la Barca şi e normal ca fanii să fie entuziasmaţi de potenţiala sa revenire. Toată lumea ar vrea să vadă ”Ultimul Dans” a lui Messi, precum în cazul lui Michael Jordan”, a spus Xavi.

Catalanii au făcut un pas important pentru aducerea argentinianului, iar vicepreşedintele Barcelonei, Rafa Yuste, a aruncat bomba.

”Am luat legătura cu tabăra lui Leo Messi. Leo ştie cât de mult îl apreciem şi mi-ar plăcea ca el să se întoarcă. Cu siguranţă că Messi iubeşte Barca şi oraşul, aşa că sperăm să găsim condiţiile bune pentru ca istoria lui aici să continue”, a spus Rafa Yuste, citat de Fabrizio Romano.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele