Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1. Mouaddib egalează

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1. Mouaddib egalează
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Basarab Panduru a dat verdictul cu privire la Neil Lennon | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 11 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21698755/1/petrolul-ploiesti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-29-07-2024.jpg

Rapid a remizat cu Gloria Buzău, scor 1-1, sâmbătă seară. Formaţia din Giuleşti a avut, din nou, o prestaţie ştearsă, în special în repriza a doua.

Venit în România în această vară, Neil Lennon a început să fie contestat de fanii echipei şi i s-a cerut demisia. Rapid a strâns doar patru puncte în primele cinci etape şi este singura echipă fără victorie în actuala stagiune.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Basarab Panduru a dat verdictul în privinţa lui Neil Lennon. Fostul fotbalist este de părere că tehnicianul nu ar trebui demis încă şi a punctat că au trecut doar cinci etape şi că Neil Lennon nu este român, experienţa în România fiind o noutate pentru el.

"Mi se pare că e cam devreme să iei o decizie. Etapa a cincea cu antrenor străin ... e devreme. E clar că lucrurile nu merg. Poate la prima pauză să te gândeşti să la ceva, dar acum nu cred că e corect. Nu e corect pentru nimeni.

Gândeşte-te, tu pui un antrenor care imediat să facă treabă sau te gândeşti, când îl pui, că s-ar putea să nu poată să facă nimic în primele etape? Dacă nu accepţi că poate să nu facă treabă, ai tu o problemă", a declarat Basarab Panduru la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele