Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

Basarab Panduru l-a criticat pe Edi Iordănescu. ”Sunt sătul de discursul ăsta! El trebuie să arate rapid ceva”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20732323/1/pan.jpg

Basarab Panduru a fost profund dezamăgit de prestaţia României contra lui Muntenegru, partidă pe care ”tricolorii” au pierdut-o cu 2-0 şi i-a criticat discursul lui Edi Iordănescu.

  • Meciurile din UEFA Nations League se văd pe canalele Prima Sport şi pe www.primaplay.ro.

Fostul mare jucător este temător înainte de duelul cu Bosnia, care va avea loc astăzi, de la ora 21:45. El consideră că Bosnia e o echipă mult mai bună decât Muntenegru, iar declaraţiile selecţionerului României, dinaintea partidei nu i se pare deloc potrivite.

”Sunt sătul de discursul ăsta! Am tot auzit antrenori care spuneau că au oferte şi după nu aveau şi acum îşi caută echipă prin România.

Pare că ne face un mare favor, noi nu avem nevoie de magicieni. El trebuie să arate rapid ceva. E un ghinion, dar şi un mare noroc. E noroc că se joacă peste trei zile şi în fotbal se mai uită lucrurile. E ghinion că jucăm în Bosnia”.

”Văd că jucătorilor le e frică să greşească, le e frică să nu ştiu ce… astea nu îmi prea plac. În fotbal, e imposibil să nu greşeşti, important e ce faci cu mingea după ce greşeşti şi felul în care greşeşti.

Muntenegru a fost un adversar slab şi am spus asta, dar acum nu prea pot să mai spun asta, văd un Dzeko care joacă şi restul numelor mari care joacă mai puţin, mă refer la Pjanic, Krunic şi la Kolasinac.

Mi-e frică de meciul ăsta, mai mult decât cel cu Muntenegru, dar noi cred că de frică vom juca altfel”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

mail-share icon Email
viewscnt