Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

Basarab Panduru, previziune despre naţionala României | VIDEO EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 7 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21658406/1/cb8a87b0-931f-4df7-b4cb-89daa06f2255.jpg

România a ajuns în optimile Campionatului European, unde a fost eliminată de Olanda, scor 0-3.

Prezent în studioul emisiunii Euro Show, Basarab Panduru a vorbit despre viitorul echipei naţionale.

Fostul internaţional este de părere că România ar putea arăta din ce în ce mai bine, dar trebuie ca jucătorii să rămână la fel de serioşi.

Panduru a punctat că mai mulţi jucători importanţi au ajuns la un nivel ridicat, dar a menţionat că ei trebuie să evolueze constant.

"Dacă ţinem acelaşi lucru la echipa naţională, să fim la fel de serioşi, să arătăm ca o echipă, s-ar putea ca anul următor să arătăm mai bine.

Deja Man şi cu Mihăilă nu mai sunt la divizia B, sunt în prima ligă, Drăguş nu mai este la retrogradare, este în primele, Drăguşin deja începe să joace, Răzvan Marin continuă să joace.

În momentul ăsta, ar trebui, cu urcarea lor ca valoare, să arătăm şi noi mai bine, ţinând aceleaşi lucruri bune la echipa naţională.

În schimb, dacă nu joacă, adică ajungem la un nivel la care ar trebui să jucăm, dar ne trezim (n.r. că nu joacă) ... că şi Drăguş, se duce la Trabzon, dar acolo nu mai sunt eu titular tot timpul, poate o să fi şi rezervă", a spus Basarab Panduru la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt