Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Basarab Panduru recomandă un jucător FCSB-ului. ”Tehnic e mai bun”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 3 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20761995/1/pan.jpg

FCSB vrea să se întărească în toate compartimentele, în această vară şi ar avea nevoie de un mijlocaş ofensiv, pe poziţia lui Andrei Cordea. Basarab Panduru i l-a recomandat pe David Miculescu, pentru atacul FCSB-ului.

Basarab Panduru crede că aducerea lui David Miculescu la FCSB ar fi o mutare excelentă pentru formaţia ”roş-albastră”, ba chiar îl vede peste Andrei Cordea, ocupantul poziţiei de mijlocaş dreapta din momentul de faţă. ”Pandi” spune că jucătorul lui UTA are mai multă calitate.

"Progresul, în viitorul apropiat, îl văd la Miculescu. Mi se pare că are calităţi peste Cordea. Cordea e un băiat care din inimă, din nebunia lui, face nişte lucruri. Tehnic e mai bun Miculescu. Nu ştiu dacă-l iei pe Miculescu cu un milion", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

FCSB a oferit 500.000 de euro pentru David Miculescu 

David Miculescu a fost în vizorul patronului Gigi Becali, încă de la începutul lui 2022, când i-a oferit lui UTA 500.000 de euro, pentru a-l aduce pe jucătorul în vârstă de 21 de ani. Arădenii au cerut dublu, 1 milion de euro şi mutarea nu s-a mai realizat, conducerea FCSB considerând suma prea ridicată. 

Varianta ca FCSB să încerce să îl aducă pe Miculescu este plauzibilă, având în vedere plecarea lui Valentin Gheorghe, el ar putea deveni dublura lui Cordea. Marele impediment este în continuare suma de transfer, mai ales că jucătorul a ajuns la o cotă de 1.2 milioane de euro, conform Transfermarkt.

  • David Miculescu a adunat sezonul trecut 36 de meciuri în tricoul celor de la UTA şi a reuşit opt goluri. 
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele