Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

Baseball: Ippei Mizuhara, translatorul lui Shohei Ohtani, demis de la LA Dodgers după ce ar fi furat de la jucător pentru a-şi achita datoriile la pariuri

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21531100/1/ohtani.jpg

Ippei Mizuhara, translatorul starului japonez de baseball Shohei Ohtani de la Los Angeles Dodgers, a fost concediat de echipă, pe fondul acuzaţiilor că ar fi comis un "furt masiv" de la jucător pentru a-şi plăti datoriile la jocurile de noroc, anunţă Reuters.

Avocaţii lui Ohtani au declarat pentru LA Times că Mizuhara ar fi folosit fondurile jucătorului pentru a plăti o presupusă casă de pariuri ilegală, care se pare că se află sub investigaţie federală.

ESPN a raportat că cel puţin 4,5 milioane de dolari au fost transferate din contul lui Ohtani către o operaţiune de pariuri din California de Sud.

"Ca răspuns la recentele solicitări ale presei, am descoperit că Shohei a fost victima unui furt masiv şi predăm cazul autorităţilor", a declarat într-un comunicat firma de avocatură Berk Brettler LLP.

Mizuhara este un prieten de lungă durată al lui Ohtani şi care a călătorit la Seul cu Dodgers pentru seria de deschidere a sezonului MLB.

Într-un interviu acordat marţi pentru ESPN, el a spus iniţial că Ohtani a fost de acord să îşi acopere datoriile la jocurile de noroc.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele