Ultima oră
Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm” Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm”
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor
Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească” Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească”
Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”

Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”
Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO
Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Becali a schimbat iar echipa pentru meciul cu Gloria Buzău! Cine va juca: ”O să fie schimbaţi toţi!”

Rapid Publicat astăzi, 12:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21756372/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-1.jpg

Gloria Buzău şi FCSB se întâlnesc, astăzi, de la ora 21:00. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Formaţia pregătită de Eugen Neagoe se află pe locul 15, cu 10 puncte, în vreme ce FCSB se clasează pe poziţia a 11-a, cu 13 puncte.

Campioana României trece printr-o formă foarte bună şi s-a impus în ultimele trei partide oficiale, cu RFS şi PAOK în Europa League, respectiv cu Sepsi în Superligă. 

Ultimul meci direct disputat de cele două în Superligă a avut loc în sezonul 2008/2009. Atunci, FCSB s-a impus la Buzău, scor 1-0. La finalul acelei stagiuni, FCSB a încheiat campionatul pe locul şase, iar Gloria Buzău a retrogradat de pe ultimul loc.

Înainte de meci, Gigi Becali a vorbit despre primul 11 pe care îl va folosi FCSB cu Gloria Buzău. 

”O să fie schimbaţi toţi!”

”O să vezi ce schimbări o să facem în primul 11. Vor fi vreo 7 schimbări. În faţa o să fie schimbaţi toţi. David Miculescu n-a fost titular cu PAOK. Ştefănescu n-a fost, o să fie. Malcom Edjouma n-a fost, o să fie.

Ca fundaş dreapta nu ştiu de Creţu acum, s-ar putea să jucăm cu Pantea. N-a fost Chiricheş, o să fie. N-a fost Panţîru, deci o să fie. Nu putem să îi dăm o şansă lui Vlad, ce, jucăm cu Divizia C? Jucăm cu Buzăul, echipa care a făcut ceva. A bătut Farul mi se pare, nu? O să jucăm cu Chiricheş şi cu Şut, că n-ai altceva", a declarat Gigi Becali, la Fanatik

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele