Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

Benzema s-a întors din vacanţă cu 17 zile întârziere. Clubul Al-Ittihad nu digeră gestul

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21466394/1/benzema.jpg

Atacantul francez Karim Benzema, aflat de mai multe săptămâni în conflict cu clubul său, Al-Ittihad, s-a întors joi la Jeddah, în Arabia Saudită, cu 17 zile întârziere, a aflat vineri AFP de la o sursă apropiată clubului, care este "furios pentru ceea ce s-a întâmplat".

Benzema plecase în vacanţă în urmă cu mai bine de trei săptămâni, după ce şi-a dezactivat contul de Instagram, urmărit de 76 de milioane de persoane.

Câştigătorul Balonului de Aur 2022 se afla în Mauritius de mai multe zile, cel puţin până lunea trecută, potrivit unei alte surse.

"Benzema a sosit joi seara, cu 17 zile întârziere. El ar fi trebuit să se întoarcă la 2 ianuarie", a precizat sursa citată pentru AFP. Clubul este "furios pentru ceea ce s-a întâmplat", nereuşind să-l contacteze "de zece zile". Coechipierii fotbalistului au reluat antrenamentele vinerea trecută.

O reuniune va avea loc cu conducerea clubului şi cu antrenorul, argentinianul Marcel Gallardo, pentru a se discuta "viitorul jucătorului", a precizat sursa, care a respins totuşi ideea unei plecări în iarnă a jucătorului de 36 de ani, foarte criticat în ultimele săptămâni după o serie de prestaţii dezamăgitoare.

În acest sezon, Karim Benzema a marcat 9 goluri şi a oferit 5 pase de gol, mult în urma lui Cristiano Ronaldo, care are 20 de goluri şi 9 pase de gol la Al-Nassr.

mail-share icon Email
viewscnt