Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

”Blat” cum nu s-a mai văzut în fotbal. 95-0 şi 91-1 au fost scorurile finale

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20765333/1/desktop-screenshot-2022-07-06-14-15-03-97.png

Înfruntarea de la distanţă dintre Gulf FC şi Kahunla Rangers, în ultima etapă a ligii a doua, din Sierra Leone a avut un final şocant şi a pus multe semne de întrebare. 

Cele două echipe se băteau pentru un loc în primul eşalon al competiţiei şi se aflau la egalitate de puncte, Gulf FC era favorită la promovare, având un golaveraj mai bun. Gulf juca acasă cu Koquioma Lebanon, iar Kahunla Rangers s-a deplasat pe terenul lui Lumbebu United.

La pauza celor două jocuri, Gulf conducea cu 7-1, în timp ce Kahunla Rangers avea 2-0, iar nimic nu anunţa ce urma să se întâmple. La finalul partidelor Gulf a reuşit să se impună cu 91-1, iar adversarii au încasat 3 cartonaşe roşii şi au făcut 4 penalty-uri. De cealaltă parte Kahunla Rangers a marcat 93 de goluri, reuşind să se impună cu 95-0, informează BBC.

Mai mult de atât centralul partidei dintre Gulf FC şi Koquioma Lebanon s-a simţit ruşinat de ceea ce se întâmpla şi a cerut să fie înlocuit de arbitrul de rezervă. După terminarea meciurilor, Federaţia din Sierra Leone a demarat o anchetă pentru a afla cine a orchestrat cele două partide.

”Nu putem să rămânem nepăsători la o astfel de situaţie ruşinoasă. Am început imediat o investigaţie pentru a-i găsi pe toţi cei responsabili de această grozăvie. Toţi vinovaţii vor fi daţi pe mâna autorităţilor şi a procurorilor anti-corupţie”.

mail-share icon Email
viewscnt