Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Bogdan Andone ar putea pleca de la FC Botoşani! E dorit în altă parte. ”Voi vedea ce voi face”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21607479/1/andone.jpg

FC Botoşani a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia CS Mioveni, în barajul pentru promovarea/menţinerea în Superligă. Moldovenii vor juca şi la anul în prima ligă.

Bogdan Andone a reuşit un adevărat miracol la Botoşani, echipă ce a început anul pe ultimul loc. Acesta ar putea pleca în această vară, deoarece contractul cu formaţia din Superliga a expirat.

 

Andone a dezvăluit că e dorit în Cipru, însă în pole position se află prelungirea acordului cu FC Botoşani. Antrenorul pune o condiţie: o organizare mult mai bună a moldovenilor în viitorul sezon.

Nu pot să spun că a fost ofertă de la FC Argeş, au fost nişte discuţii cu Dani, cu care am colaborat la Astra. 

Nici cu domnul Iftime nu am discutat decât după ce am terminat barajul. De astăzi, pot să încep uşor, uşor. Am discutat cu patronul, prima opţiune a Botoşaniul, i-am promis lucrul ăsta, dar va trebui să schimbăm câteva lucruri.

 

Dacă vom continua, trebuie să fim mult mai bine organizaţi din toate punctele de vedere. Trebuie făcute lucrurile mult mai bine.

Voi vedea ce voi face, am nişte discuţii şi din Cipru, de la unele echipe de acolo. Vom vedea. Prima opţiune este Botoşaniul, dar vom vedea”, a spus tehnicianul, pentru Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele