Ultima oră
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV

Bogdan Chipirliu a semnat

Liga II Publicat de Tudor Moisa pe 3 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21615729/1/csa-steaua-afc-progresul-1944-spartac-liga-2-casa-pariurilor-play-out-13-04-2024.jpg

Bogdan Chipirliu a semnat un nou angajament cu Steaua.

Atacantul formaţiei din liga secundă şi-a prelungit astfel înţelegerea care a avut finalitate în această vară şi va continua la clubul pentru care evoluează de patru ani.

Conform iamsport, noul contract se întinde pe două sezoane. În vârstă de 31 de ani, Bogdan Chipirliu are la activ 45 de goluri în 66 de meciuri pentru Steaua.

Înainte să ajungă în Ghencea, în 2020, atacantul a mai evoluat la Oţelul Galaţi, Dunărea Galaţi, Fortuna Câmpina, Juventus Bucureşti, Astra Giurgiu şi Gloria Buzău.

Pe lângă evoluţiile bune pe care le-a avut la Steaua, Chipirliu a mai impresionat doar la Juventus Bucureşti, formaţie pentru care a înscris 30 de goluri în 28 de meciuri, în sezonul 2016/2017.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele