Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV

Oțelul Galați Publicat de Tudor Moisa astăzi, 00:03
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21739974/1/cosmescummm.png

 

 

Oţelul şi Dinamo au remizat, scor 1-1, vineri seară.

În timpul primei reprize, Dorinel Munteanu a recurs la un gest halucinant şi a l-a luat de gât pe David Maftei. La flash-interviul de după meci, Dorinel Munteanu a vorbit despre Bogdan Cosmescu, comentator şi analist la Prima Sport, despre care a spus că e convins că va vorbi despre halucinanta fază, tehnicianul Oţelului considerând că nu a greşit cu nimic.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Bogdan Cosmescu a spus că el este echidistant şi a punctat că nu îi înţelege revolta lui Dorinel Munteanu.

"El este măcinat de o permanentă stare de revoltă la adresa diferiţilor cetăţeni, printre care mă număr şi eu. Nu înţeleg de ce. Eu nu înţeleg de ce se întâmplă asta. Ce îl macină?

Nu am văzut pe nimeni să nu îi recunoască meritele. E cineva care spune: «Nu a făcut nimic»? Dar de ce nu vezi şi lucrurile bune, laudele pe care le primeşti pe bună dreptate? Tu ai făcut o treabă bună la Oţelul, asta este clar şi nu încapă în discuţie.

Nu înţelege că sunt nişte chestiuni în care noi suntem complet echidistanţi. Măi, dar complet! Eu nu am jucat nicăieri, îmi e complet indiferent, îţi zic sincer", a declarat Bogdan Cosmescu la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele