Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

Bogdan Lobonţ se alătură Rapid-ului! Postul pe care îl va ocupa fostul portar al naţionalei

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 10 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21280523/1/bogdan-lobont-frf.jpg

După ce a fost demis din funcţia de selecţioner al naţionalei sub 20 de ani, Bogdan Lobonţ şi-a găsit un nou angajment.

Deşi a fost în tratative cu CSA Steaua pentru preluarea echipei U18, Lobonţ a ajuns până la urmă la Rapid. El a acceptat să fie noul antrenor cu portarii al formaţiei din Giuleşti.

Conform Fanatik, fostul internaţional a fost propus de Adrian Iencsi, secundul lui Bergodi.

Astfel, "Pisica" revine la Rapid după 23 de ani. În perioada 1997-2000, Lobonţ a fost portar în Giuleşti.

De-a lungul carierei de fotbalist, acesta a mai jucat la Corvinul Hunedoara, Dinamo Bucureşti, Ajax, Fiorentina şi AS Roma.

Pentru naţionala României, Lobonţ a jucat în 86 de meciuri şi a participat la două turnee finale, EURO 2000 şi EURO 2008.

Ca antrenor, Lobonţ a avut doar două experienţe: la "U" Cluj şi România U20.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele