Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

Brazilia, eliminată de la Copa America

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 7 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21658396/1/profimedia-0887918628.jpg

Brazilia a fost eliminată de Uruguay, în sferturile Copa America, la loviturile de departajare.

La finalul celor 90 de minute, scorul a fost 0-0. Scorul după executarea penaltyurilor a fost 4-2 pentru Uruguay, Eder Militao şi Douglas Luiz ratând pentru Brazilia.

La precedentele două ediţiie, Brazilia a ajuns în finală. În 2021 a pierdut în faţa Argentinei, iar în 2019 s-a impus în faţa lui Peru.

Brazilia nu a impresionat la actuala ediţie, reuşind o singură victorie, în faţa reprezentativei statului Paraguay. De cealaltă parte, Uruguay s-a calificat în sferturi după ce a obţinut maximul de puncte în faza grupelor.

În semifinale, Uruguay o va întâlni pe Columbia, care a învins-o pe Panama fără drept de apel, scor 5-0. În cealaltă semifinală se vor duela Argentina şi Canada.

mail-share icon Email
viewscnt