Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

BREAKING NEWS: Schimbări de ultim moment în programul etapei a treia a SuperLigii. Când se va juca FCSB - FCU Craiova

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20795527/1/62e0ef14c0536lpf-comunict.jpg

LPF a schimbat programul mai multor partide din etapa a treia a SuperLIgii, printre care şi data şi ora disputării derby-ului FCSB - FCU Craiova.

Partida dintre FCSB - FCU Craiova fusese programată luni, dar a fost mutată duminică, de la ora 22:30 deoarece ”roş-albaştrii” vor juca miercuri, de la 21:30 pe terenul slovacilor de la Dunajska Streda, în turul III preliminar al Conference League.

Gigi Becali şi-a manifestat dorinţa ca partida contra oltenilor să fie mutată, pentru a le da mai mult timp celor de la FCSB să pregătească duelul cu Dunajska Streda, iar Liga Profesionistă de Fotbal a ţinut cont de acest aspect şi a schimbat întreg programul de duminică.

Astfel că duminică, Petrolul - Sepsi se va juca de la 17:45 şi meciul Universitatea Craiova - Rapid a fost mutat la ora 20:15. Etapa se va încheia luni, cu partida Hermannstadt - FC Botoşani, care a fost mutată la ora 20:30.

Gigi Becali, temător înainte de partida contra celor de la FCU Craiova!

”Vrem să schimbăm, să jucăm duminică. Nu avem cum să schimbăm meciul din Europa şi noi avem meci luni.

O să fie foarte greu pentru că nu avem jucători, o să fie un meci foarte greu pentru noi. Echipa lui Mititelu pasează bine, dar poate a fost CFR prea slabă. Au jucat extraordinar. La un moment dat, făceau miuţă cu ei”, a spus Gigi Becali în această dimineaţă, la Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele