Ultima oră
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi
VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence
Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat” Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat”

Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern

Champions League Publicat de Tudor Moisa pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21582160/2/profimedia-0869197573.jpg

Real Madrid şi Bayern se întâlnesc, miercuri, în semifinalele Champions League. Duelul va fi în direct, de la ora 22:00, la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Polonia, cu Szymon Marciniak la centru. Marciniak va fi ajutat la cele două linii de Tomasz Listkiewicz şi Adam Kupsik.

Rezervă va fi Ivan Kružliak, iar în Camera VAR se vor afla Tomasz Kwiatkowski şi Bartosz Frankowski.

În tur, scorul a fost egal, 2-2.

 
mail-share icon Email
viewscnt