Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Bronny, fiul lui LeBron James, a jucat din nou, la mai puţin de cinci luni după ce a suferit un stop cardiac

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 11 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21418781/1/profimedia-0828431752.jpg

Bronny James, fiul starului echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, a jucat din nou duminică, la mai puţin de cinci luni după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament.

La 24 de ore după ce echipa sa, Los Angeles Lakers, a învins Indiana Pacers în finala In-Season Tournament, Lebron James a trăit un alt moment emoţionant când fiul său de 19 ani a debutat în baschetul universitar din NCAA. Bronny James a jucat primul meci cu noua sa echipă, Trojans de la University of Southern California (USC) , care a pierdut cu 79-84 în faţa echipei Long Beach State.

Fiul starului din NBA a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament în luna iulie. El s-a prăbuşit pe teren înainte de a fi dus la spital, unde medicii au descoperit ulterior că suferea de o afecţiune cardiacă congenitală. Duminică, el a fost întâmpinat pe teren cu ovaţiile mulţimii, din care făcea parte şi tatăl său, Lebron, însoţit de fiica sa Zhuri şi de celălalt fiu al său, Bryce, care joacă baschet la liceul său din Sierra Canyon.

În 16 minute de joc, Bronny James a reuşit 4 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive. "Mi s-a părut foarte solid", a declarat antrenorul Trojans, Andy Enfield. "Bronny se descurcă foarte bine sub lumina reflectoarelor. Este un tânăr pasionat de baschet", a mai spus el.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele