Ultima oră
FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei

LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”

Bruno Labbadia a fost demis de VfB Stuttgart. El a fost înlocuit cu Sebastian Hoeness

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21085095/1/lab.jpg

Tehnicianul german Bruno Labbadia a fost demis luni de la conducerea echipei VfB Stuttgart. Conform comunicatului publicat pe site-ul oficial al clubului, el a fost înlocuit cu Sebastian Hoeness.

Bruno Labbadia (57 de ani) a fost demis la numai patru luni de la sosirea la echipă. VfB Stuttgart este ultima clasată în Bundesliga, unde a reuşit doar patru victorii, adunând 20 de puncte şi având o singură victorie în 11 meciuri disputate în anul 2023.

Labbadia a fost înlocuit cu Sebastian Hoeness (40 de ani), fost la Hoffenheim şi fără angajament de la finele sezonului trecut.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele