Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Ca de la legendă la legendă! Gică Hagi a bifat meciul 500 ca antrenor în prima ligă a României! Gică Popescu i-a oferit un tricou pentru a celebra evenimentul

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21706888/1/farul-constanta-fc-hermannstadt-superliga-superbet-19-08-2024.jpg

Farul şi Hermannstadt se întâlnesc, astăzi, de la ora 22:00. Meciul de la Ovidiu va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Startul de meci a fost prefaţat de un moment special. Gică Hagi a bifat meciul 500 ca antrenor, iar Gică Popescu i-a înmânat un tricou special.

Înaintea partidei de astăzi, Farul se află pe ultimul loc în Superligă, cu patru puncte. De cealaltă parte, Hermannstadt se clasează pe poziţia a 12-a, cu cinci puncte.

În sezonul precedent, constănţenii au câştigat la Sibiu, scor 1-0, iar duelul de la Ovidiu s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele