Ultima oră
Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii
Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League
Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani Peluza Nord de pe stadionul "Ion Oblemenco", închisă la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani
Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL Tom Brady a devenit acţionar minoritar la o echipă din NFL
Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka
Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal Editorial Vlad Măcicăşan | Pancu şi gardul de metal

Ca la noi, la nimeni! Contabila, premiată cu mai mulţi bani decât David Popovici

Sporturi Publicat de Tudor Moisa astăzi, 12:40
mail-share icon Email

Situaţia halucinantă la COSR. Federaţia Română de Canotaj a întocmit lista de propuneri pentru premiere în urma Jocurilor Olimpice de la Paris, iar o contabilă va încasa mai mult decât David Popovici.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21803444/1/profimedia-0894261609.jpg

COSR va repartiza premii pentru rezultatele la Jocurile Olimpice în funcţie de împărţirea Federaţiilor. În mod uluitor, Fedeaţia Română de Canotaj a solicitat pentru contabilă nu mai puţin 162.000 de euro, cu 22.000 mai mult decât a încasat David Popovici pentru medalia de aur. De asemnea, Popovici a încasat 84.000 de euro pentru medalia de bronz. 

Situaţia incredibilă a fost dezvăluită de Eduard Novak, fostul ministru al Sportului.

"La prima vedere pare o glumă, însă e o realitate tristă. Când vine vorba de performanţă, valorile şi criteriile actualilor decidenţi din sport sunt de noaptea minţii. 

Pentru medalia de aur de la Jocurile Olimpice de la Paris, David Popovici a primit, din partea COSR, un premiu în valoare de 140.000 de euro, în timp ce Erhan Cătălin, secretar general FR Canotaj, şi Roxana Petrescu, contabilul şef al FR Canotaj, au primit un premiu de câte 162.000 de euro. Adică mai mare decât premiul obţinut de David Popovici", este mesajul postat de Eduard Novak pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele