Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Cadou special primit de Risto Radunovic. FCSB a făcut anunţul

FCSB Publicat de Daian Cutu ieri, 20:16
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21738586/1/risto.jpg

Risto Radunovic a primit un cadou special de la unul din sponsorii campioanei FCSB. Fundaşul muntenegrean se va bucura de cel mai recent model lansat de constructorul MG.

Marca britanică ce e deţinută de compania chineză SAIC se regăseşte pe mânecile tricourilor pe care le poartă cei de la FCSB.

”Începând de astăzi, Risto Radunović se bucură de călătorii la bordul noului MG HS, model lansat recent de partenerul nostru, MG Motor”, au anunţat cei de la FCSB.

Jurnaliştii de la iamsport scriu că cei de la MG Motor vor oferi autoturisme celor de la FCSB, fără însă să cotizeze financiar, fiind vorba de o colaborare de tip barter.

Radunovic a ales să semneze prelungirea

Gigi Becali a rezolvat situaţia lui Risto Radunovic! Fundaşul muntenegrean va continua la FCSB

Omul de afaceri a dezvăluit cum a decurs negocierile şi a punctat că Radunovic va primi o mărire salarială şi va ajunge la 20.000 de euro pe lună.

"Da, am semnat deja! 20.000 de euro îi dau pe lună. Cred că o să ne calificăm, dar ca să ne calificăm trebuie să mai întrerupt păcatele şi glumele.

I-am dat tot ce a vrut el, dar există o problemă. Acum mi-a zis că nu mai vrea pe 2 ani, ci pe 3 ani. Păi dacă tu ai 33 de ani (n.r. are 32 de ani), cum să-ţi fac pe 3 ani. Du-te, bă, să-ţi facă cine vrei tu pe 3 ani.

Mai iau un Kiki şi la revedere fotbal. I-am dat exact ce vrea el. 200.000 la semnătură şi 20.000 de euro pe lună. Vrea pe 3 ani, că şi-a luat cetăţenie română şi să se retragă aici şi să nu mai aibă nicio grijă.

Că eu nu mai puteam de grijile lui. Ei au văzut la mine că atunci când vreau ceva tot timpul cedez", a spus patronul campioanei, la Fanatik.

Fundaşul lateral de 32 de ani a jucat în 39 de meciuri sezonul trecut în tricoul FCSB-ului, reuşind să ofere 3 pase de gol şi să înscrie o dată. 1,3 milioane de euro este cota muntenegreanului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele