Ultima oră
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat

Campioana Moldovei a şters pe jos cu Farul Constanţa

Farul Constanta Publicat de Tudor Moisa pe 3 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21654059/1/screenshot-3-7-2024-19239-www-facebook-com.jpg

Farul Constanţa a pierdut fără drept de apel amicalul cu Petrocub. Campioana Moldovei s-a impus, scor 5-1.

Petrocub a început partida ca din puşca, iar în minutul 8 era deja 2-0 (Mudrac 7, Platica 8). Casap a redus din diferenţă şi a stabilit scorul pauzei, din penalty, încă din minutul 16.

În repriza a doua, constănţenii nu au avut replică. Petrocub şi-a dublat avantajul, în minutul 51, prin Platica, iar Lungu a dus scorul la 4-1, în minutul 54.

Ultimul gol al partidei a fost marcat de Demian, în minutul 87.

Acesta a fost al treilea amical disputat între cele două echipe. Primul a fost câştigat de Farul, scor 3-2, iar al doilea de Petrocub, scor 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele