Ultima oră
Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian! A trecut după un meci maraton de locul 10 WTA Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian! A trecut după un meci maraton de locul 10 WTA
VIDEO | FC Argeş - Corvinul, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru gazde, în primele minute VIDEO | FC Argeş - Corvinul, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru gazde, în primele minute
WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba
Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United
EXCLUSIV | Unde se poate face diferenţa în derby-ul Manchester United - Tottenham. „Dacă va reuşi să profite de asta, poate câştiga meciul” EXCLUSIV | Unde se poate face diferenţa în derby-ul Manchester United - Tottenham. „Dacă va reuşi să profite de asta, poate câştiga meciul”
Marele merit a lui Şumudică! Neil Lennon nu a făcut asta. „Face parte din fişa oricărui antrenor” Marele merit a lui Şumudică! Neil Lennon nu a făcut asta. „Face parte din fişa oricărui antrenor”

Campioana Volei Alba Blaj, prima finalistă a Diviziei A

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21554541/1/alba-blaj.jpg

Volei Alba Blaj este prima finalistă a Diviziei A, după ce a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 3-1, în a doua partidă din trei programate în semifinale.

Scorul pe seturi a fost 25-19, 25-16, 22-25, 25-14.

În primul meci, jucat la Bucureşti, campioana s-a impus cu 3-0, astfel că adună 2-0 la general şi se califică în finala Diviziei A.

În cealaltă serie se va juca, joi, meciul doi între CSO Voluntari şi CSM Târgovişte, scorul general fiind 1-0, după 3-1 în prima dispută.

Cele patru formaţii s-au calificat în penultima fază a campionatului astfel: Volei Alba Blaj (3-1 şi 3-0 cu Dinamo Bucureşti), CSO Voluntari (3-1 şi 3-0 cu CSM Lugoj), CSM Târgovişte (3-1 şi 3-1 cu Corona Braşov) şi Rapid Bucureşti (3-2, 0-3 şi 3-2 cu CSM Bucureşti).

În 2023, Volei Alba Blaj a cucerit al 7-lea titlu naţional din propriul palmares, după victoria în trei partide din finala cu CSM Târgovişte.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele