Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"

Campiona României îşi începe drumul în preliminariile UCL la Prima Sport! Virtus - FCSB, marţi, de la ora 22:00

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 3 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21653321/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-11-05-2024-6.jpg

FCSB o va întâlni pe Virtus în primul tur preliminar UCL. Turul dublei dintre campioana României şi cea din San Marino se va disputa marţi, 9 iulie, de la ora 22:00.

Miercuri, Prima Sport a cumpărat drepturilor de televizare pentru partida din San Marino. Astfel, meciul dintre Virtus şi FCSB va putea fi urmărit la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înaintea duelului cu Virtus, FCSB va disputa şi Supercupa României, împotriva Corvinului Hunedoara. Partida din Ghencea se va juca joi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Piovaccari a semnat cu Virtus

Veteranul Federico Piovaccari a semnat cu o nouă echipă la 39 de ani! El va îmbrăca tricoul celor de la Virtus, campioana din San Marino. Asta înseamnă că va fi adversarul celor de la FCSB, în turul I preliminar al Ligii Campionilor.

''Mi-ar plăcea să îmi închei frumos cariera şi a venit această propunere, pe care am primit-o cu o mare plăcere. În plus, faptul de a reveni la Bucureşti, de unde am amintiri foarte frumoase, a fost alt imbold de a accepta această provocare'', a dezvăluit italianul.

Atacantul a impresionat la FCSB, cu care a jucat în grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2013-2014. La formaţia lui Gigi Becali a bifat 43 de partide şi 16 goluri.

Federico Piovaccari a mai jucat, de când a plecat de la FCSB, pentru formaţii precum: Eibar, Western Sydney, Cordoba, Ternana, Rayo Vallecano şi ACR Messina.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele