Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

Campionul en titre şi principalul favorit, pe aceeaşi jumătate a tabloului principal masculin de la Wimbledon

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 28 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21647100/1/alcaraz.jpg

Campionul en-titre Carlos Alcaraz şi principalul favorit, Jannik Sinner, se află în aceeaşi jumătate a tabloului de la Wimbledon, conform tragerii la sorţi care a avut loc vineri. Dacă nu vor fi eliminaţi, cei doi se vor întâlni în semifinale.

Alcaraz, care l-a învins pe Novak Djokovic în cinci seturi în finala de la Wimbledon de anul trecut, l-a învins pe Sinner în semifinale la Roland Garros în drumul spre titlu mai devreme în această lună. Spaniolul de 21 de ani îl conduce pe italianul de 22 de ani cu 5-4 în Lexus ATP Head2Head.

Alcaraz, care va juca în primul tur împotriva lui Mark Lajal, calificat din Estonia, vizează al patrulea său titlu major.

Sinner, nr. 1 în clasamentul ATP, începe împotriva germanului Yannick Hanfmann.

Septuplul campion Djokovic este al doilea favorit şi îl va înfrunta în primul tur pe cehul Vit Kopriva, venit din calificări.

Dublul campion Andy Murray va juca împotriva cehului Tomas Machac, marţi, în primul tur, iar Alex de Minaur, cap de serie numărul nouă, îl va înfrunta pe Corentin Moutet în primul tur.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele