Ultima oră
VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns” VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns”
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă

Când vor reveni pe teren jucătorii de la FCSB accidentaţi în meciul cu Sparta Praga | EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 8 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21696478/1/sparta-praga-fcsb-preliminariile-ligii-campionilor-6-08-2024-1.jpg

FCSB a remizat cu Sparta Praga, scor 1-1, în manşa tur din al treilea tur preliminar Champions League. Din meci au ieşit "şifonaţi" Darius Olaru, David Miculescu, William Baeten şi Risto Radunovic.

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Mihai Stoica a vorbit despre starea jucătorilor accidentaţi. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a dezvăluit că cei patru au şanse infime să evolueze cu Farul, vineri, în Superligă, dar ar urma să fie pe teren în returul din Champions League cu Sparta Praga.

"Pentru meciul de mâine, sunt şanse infime (n.r. să evolueze jucătorii accidentaţi), Sunt şanse bune (n.r. pentru duelul cu Sparta). Miculescu, Baeten ... şi Risto a avut o problemă cu care a jucat toată partea a doua a meciului.

Şi Olaru a avut o problemă, dar vor fi bine", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele