Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Căpitanul naţionalei de volei feminin va juca la campioana CSO Voluntari din viitorul sezon

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21612894/1/but.jpg

Campioana din 2024, CSO Voluntari, a anunţat, vineri, transferul jucătoarei Rodica Buterez, căpitanul naţionalei României. CSO Voluntari va juca şi în preliminariile Ligii Campionilor.

Desemnată voleibalista anului 2022 în România, Buterez soseşte la CSO Voluntari după o primă experienţă în străinătate, la echipa germană SC Potsdam, vicecampioana şi câştigătoarea SuperCupei.

Până în vara anului trecut, voleibalista a evoluat cinci sezoane la CSM Târgovişte, cu care a câştigat titlul de campioană în 2021.

”Prezenţa noastră în calificările CEV Champions League a fost cu siguranţă un plus în decizia ei de a reveni în ţară. Ne bucurăm că alegerea ei a fost Voluntari şi abia aşteptăm să o cunoaşteţi. Bun venit, Rodica!”, a precizat CSO Voluntari.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele