Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu astăzi, 00:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21763746/1/cipru-romania-liga-natiunilor-12-12-2024-4.jpg

 

 

Naţionala de României a învins în Cipru, cu 3-0, în a treia etapă a grupei C2 din Liga Naţiunilor. ”Tricolorii” sunt pe primul loc în clasament, cu 9 puncte, după ce au câştigat şi primele două confruntări.

Căpitanul României, Nicolae Stanciu a fost impresionat de numărul de fani ce i-au susţinut pe ”tricolori” în Cipru. Peste 6.000 de suporteri ai ţării noastre au fost în tribunele din Larnaca.

”Le-am spus băieţilor că e prima dată când văd 6000 de români în deplasare. N-am mai văzut aşa ceva de când sunt la naţională, de 8 ani. Nu s-a văzut că am jucat în deplasare. Ne-au făcut să ne simţim ca acasă. Ne-am câştigat meciul, ne-am îndeplinit primul obiectiv din această lună.

Nu poate comenta nimeni deciziile lui Mister, suntem aici să îi facem viaţa grea, să fim competitivi în antrenamente. E devreme să vorbim de calificări, mai avem 3 meciuri, apoi sunt trageri la sorţi. Ştim şi noi că ultimul Mondial a fost în '98, ştiţi şi voi cât de greu este”,
a reacţionat căpitanul naţionalei.

mail-share icon Email
viewscnt