Ultima oră
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung

Câţi bani a primit Vadim Raţă, după despărţirea rapidă de FCSB

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20848332/1/vdm.jpg

Vadim Raţă (29 de ani) a revenit la FC Voluntari după scurta aventură petrecută la FCSB, unde a apucat să joace doar patru partide.

Ambele părţi au căzut de comun acord să rezilieze contractul, iar Raţă a revenit la Voluntari, dar a primit şi o sumă consistentă de bani pentru a întrerupe înţelegerea cu FCSB. Mijlocaşul i-a cerut lui Gigi Becali patru salarii, echivalentul a 40.000 de euro, potrivit Fanatik.

Vadim Raţă a semnat cu FCSB pe 12 august şi a jucat doar trei partide pentru gruparea ”roş-albastră”, mai exact 108 minute, 18 minute cu Viking şi câte o repriză cu Hermannstadt şi Chindia.

După aceste trei jocuri patronul echipei, Gigi Becali l-a dat afară pe Raţă, iar acesta a semnat liber de contract cu FC Voluntari, formaţie de la care venise la FCSB şi singura pentru care putea juca. Conform regulamentului, un fotbalist nu are voie să joace la mai mult de două echipe în acelaşi sezon.

”Băieţii glumeau că am fost şi eu suspendat puţin. M-am simţit bine astăzi, chiar dacă am ajuns în cantonament azi-noapte. Am ajuns pe la 12. Am fost pregătit, am vrut să ajut echipa.

Da, când m-am dus la FCSB zis că ce o să-mi facă (n.r. - Gigi Becali)? Să mă bată? Păi ce, m-a bătut? Eu puteam să rămân acolo, să fac antrenamente şi să iau banii. Am vrut să joc fotbal! Nu mă interesează banii.

Dacă domnii de acolo aşa au hotărât, văd ei în două săptămâni... E o dezamăgire, eu consider că puteam să fac faţă. Şi fotbaliştii mai mari decât mine au nevoie de timp de adaptare.

Nici măcar un agent imobiliar nu a putut să îmi găsească apartament să mă mut mai aproape de Berceni în două săptămâni”, a spus Vadim Raţa după partida cu Rapid.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele