Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Cazul Galtier: Parchetul a deschis o anchetă preliminară pentru “discriminare”. Percheziţii la sediul OGC Nice

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21095943/1/galtier.jpg

Parchetul diin Nisa a deschis, vineri, o anchetă preliminară ca urmare a dezvăluirilor cu privire la o afirmaţie rasistă şi islamofobă a fostului antrenor al OGC Nice, Christophe Galtier, făcută în sezonul 2021/2022, relatează AFP.

Ancheta a fost deschisă pentru suspiciuni de “discriminare bazată pe rasă sau apartenenţă la o religiie”, a precizat pe Twiitter procurorul Xavier Bonhomme, care a notat şi că au loc percheziţii la sediul clubului Nice.

Christophe Galtier, care a antrenat OGC Nice în perioada iunie 2021 – iunie 2022, este acuzat că a avut un mesaj rasist în perioada în care a pregătit Nice.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele