Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Ce a spus tehnicianul lui Spurs despre Drăguşin după victoria cu Brentford! "Avem nevoie de sânge proaspăt"

Premier League Publicat de Vlad Militaru pe 1 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21479061/1/dragusin.jpg

Radu Drăguşin a început ca rezervă meciul cu Brentford, scor 3-2, dar a intrat pe teren în minutul 88, când l-a schimbat pe James Maddison, şi a bifat al doilea meci în Premier League. Fundaşul de 21 de ani debutase pentru Spurs în partida cu Manchester United, tot în ultimele minute.

Ange Postecoglou: "E bine că a prins minute"

La finalul meciului, antrenorul lui Tottenham a precizat că este foarte important că Radu Drăguşin a intrat pe teren, chiar şi pentru câteva minute. Londonezii vor juca din nou sâmbătă, împotriva lui Everton, iar în acest context Postecoglou a declarat că are nevoie de "sânge proaspăt".

"Am fost în fruntea clasamentului tot sezonul, deci nu se schimbă nimic acum, că am revenit în TOP 4. Echipa încă mai poate să crească mult şi meciuri ca acesta ne arată că mai avem un drum lung de parcurs. Pentru că echipa are rezultate este meritul jucătorilor, dar încă mai avem nevoie de îmbunătăţiri în multe zone.

Este foarte bine că unii jucători au prins minute în seara asta. Pape a revenit azi, ceea ce e foarte bine pentru noi. E bine pentru Radu că a prins minute.

Avem foarte puţin timp la dispoziţie până la următorul meci, poate cel mai scurt timp. Sâmbătă, jucăm la 14:30, aşa că vom avea nevoie de sânge proaspăt. Va fi un meci greu.", a declarat Ange Postecoglou, conform Football London.

Tottenham încheie perioada de mercato

Perioada de transferuri din Anglia ţine până joi, 1 februarie, la miezul nopţii (ora 2:00 a României). Cu toate că momentan nu a jucat foarte mult, Ange Postecoglou este mulţumit de Dărguşin, iar Tottenham nu va mai face vreun transfer în ultima zi de mercato.

”Nu mai este nimic concret. Cei de la Tottenham sunt foarte fericiţi că i-au transferat pe Radu Drăguşin şi Timo Werner. Aşa că Tottenham nu e disperată să mai facă mutări pe ultima sută de metri a perioadei de mercato”, precizează jurnalistul Dean Jones, conform site-ului spurs-web.com.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele