Ultima oră
Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină” Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină”
Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov
Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand
Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid
Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta” Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta”
Ar putea să o coste pe Dinamo, pentru derby-ul cu FCSB! Greşeala pe care au făcut-o „câinii. „Ştiam că 80/90% se va accidenta” | EXCLUSIV Ar putea să o coste pe Dinamo, pentru derby-ul cu FCSB! Greşeala pe care au făcut-o „câinii. „Ştiam că 80/90% se va accidenta” | EXCLUSIV

Ce seară pentru România. Kosovo pierde cu Belarus! Israel, succes chinuit cu Andorra

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 19 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21232200/1/kos.jpg

Echipa naţională a Israelului a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, echipa naţională din Andorra, în calificările pentru Euro 2024, grupa I. Naţionala din Belarus a dispus cu 2-1 de Kosovo.

La Ierusalim, pe Teddy Stadium, Israel a avut nevoie de aproape o repriză întreagă pentru a deschide scorul, prin Raz Shlomo, în minutul 42. Jucătorii din Andorra au reuşit să egaleze în minutul 52, când a marcat Rosas. Gazdele au revenit rapid în avantaj, la golul lui Manor Solomon, din minutul 61 şi au câştigat cu scorul de 2-1.

În meciul de la Budapesta, Belarus a reuşit să învingă naţionala din Kosovo, cu scorul de 2-1. Primul gol al întâlnirii a fost înscris de Vladislav Morozov, în minutul 73, în timp ce Ebong a făcut 2-0, în minutul 75. În minutul 87, Muriqi a transformat un penalti, dar gazdele nu au mai avut emoţii şi s-au impus cu 2-1.

În grupa I conduce Elveţia, cu 10 puncte, urmată de România cu 8 puncte, Israel 7 puncte, Belarus cu 3 puncte, Kosovo – 3 puncte şi Andorra – un punct.

Rezultate înregistrate luni în grupa I a calificărilor pentru Euro 2024:

Grupa I: Elveţia – România 2-2 (Amdouni 28, 41 / Mihăilă 90, 90+2);

Grupa I: Belarus – Kosovo 2-1 (Morozov 73, Ebong 75 / Muriqi 87 penalty);

Grupa I: Israel – Andorra 2-1 (Shlomo 42, Solomon 61 / Rosas 52).

mail-share icon Email
viewscnt